DE NIEUWE NS SPRINTER

De NIEUWE NS SPRINTER

Treinspotters wonen vermoedelijk naast de spoorlijnen. Zo ook Dave Ik Spoor Niet uit Maastricht. Hij spotte de nieuwste aanwinst van de NS Sprinter gFlirt3, volgens Rail Magazine de 2201, gemaakt in Polen door het Zwitserse Stadler en zette hem direct op Facebook. Hij is vermoedelijk de eerste fotograaf, die de Sprinter van de NS in al zijn glorie op zijn gevoelige smartphone heeft vastgelegd. Hij maakte ook een korte video die op zijn Facebookpagina is te vinden. Foto: Treinstel 2201 Dave Dritty

Bron: treinenieuws.nl

De eerste drie- en vierdelige Flirt 3-treinstellen van de het Zwitserse Stadler voor NS zijn onderweg naar Nederland. Vanmorgen zijn ze de Nederlandse grens gepasseerd. De Poolse fotograaf Norman Gottberg maakte deze foto en circuleert nu op Facbook rond, o.a. bij RAIL Magazine en Op de Rails. Zo te zien een trein waar we trots op mogen zijn

Nieuw of modeltrein

STOP Met Dromen, en Begin te Bouwen
Aan Jouw Droom Modelspoorbaan!

  • Ontdek alle "goed bewaarde" modelspoor tips, trucs en geheimen voor het plannen en bouwen van jouw modelspoorbaan…
  • Bespaar tot wel 72% op modeltreinen en modelspoor materialen…
  • Voorkom de fouten die vrijwel elke beginner maakt…

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe je een van die verbazingwekkend realistisch en ongelooflijk gedetailleerde modelspoorbanen zou kunnen hebbenin de ruimte die je beschikbaar hebt enbinnen jouw budget… Ongeacht hoe gelimiteerd jouw ruimte of budget dan ook is ?

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe sommige modelspoorbanen nooit last te lijken hebben van ontsporingen of onvoorspelbare stops ?

Als je 'Ja' op een van deze vragen hebt geantwoord, dan sta je op het punt om een unieke bron op het internet te ontdekken die jouw modelspoor droom kan realiseren!

Dit is de beste bron van gespecialiseerde modelspoor "hoe-doe-je-dat" informatie. Ik ga je leren hoe je een modelspoorbaan bouwt waar je ongelofelijk trotst op gaat zijn.

Dit is een uitgebreide beginners tot gevorderde, stap-voor-stap handleiding over het bouwen van een modelspoorbaan.

Van: Koen Kuypers

Beste mede-modelspoor-hobbyist,

Je leest deze pagina waarschijnlijk omdat je van plan bent om een modelspoorbaan te gaan bouwen, je al een modelspoorbaan aan het bouwen bent, of een bestaande modelspoorbaan wilt verbeteren.

En als je al een tijdje met modelspoor bezig bent, dan weet je dat naast de leuke momenten je soms ook gefrustreerd raakt tijdens het bouwen van jouw modelspoorbaan, je moet immers van alle markten thuis zijn!

Niet alleen moet je de elektra kunnen aansluiten, ook zal je een onderbouw moeten bouwen, vervolgens is het belangrijk dat je ook een oog voor detail hebt tijdens het maken van de scenery en ga zo maar door…

Alle elementen van het bouwen van een modelspoorbaan

Wat ik in mijn E-boek geprobeerd hebt, is om alle elementen van het bouwen van een modelspoorbaan stap-voor-stap te bespreken om je zo te helpen jouw droom modelspoorbaan te realiseren.

 

Een nieuw Bedrijf in de modelspoor met goed wagons

in HO schaal en in N schaal

NIEUW BINNEN EN DIRECT VOOR EEN SUPER PRIJS!

 

 

40442 Piko N Diesellok NS 2200 / 2342 IV   -   van

€ 157,- NU € 125,- (gratis verzending)

http://www.treintjeoost.nl/

 

 

 

40441 Piko N Diesellok NS 2300 / 2384 V   -   van € 157,- NU € 109,- (gratis verzending)

http://www.treintjeoost.nl/

 


40292 Piko N Elektrisch treinstel NS Hondekop Groen "Bloedneus" / "Rode snor" IV  - van € 215,- NU € 169,- (gratis verzending)http://www.treintjeoost.nl/

 

 

 


 

59962 Piko NS E186 Traxx - Gelijkstroom digitaal voorbereid - €   99,99 NU €   94,99 (LEVERBAAR)
59862 Piko NS E186 Traxx - Wisselstroom digitaal                    - € 124,99 NU € 119,99 (LEVERBAAR)

90093DC ACME NS Hispeed Traxx E-lok 186-001 - Gelijkstroom digitaal voorbereid -  € 220,-  NU € 209,00 (leverbaar binnen 2-3 dagen, aanbieding voor nieuwsbrief lezers) 
90093AC ACME NS Hispeed Traxx E-lok 186-001 - Wisselstroom digitaal                     - € 254,-  NU € 241,30 (leverbaar binnen 2-3 dagen, aanbieding voor nieuwsbrief lezers) 

koop bij http://www.treintjeoost.nl/

 

Piko kom met de 2200 NS in nov uit N spoor in 2 kleur

http://www.treintjeoost.nl/

de nieuw trein van de NS

  • Aanschaf nieuwe, comfortabele Sprinters en Intercity’s voor de reiziger in gang gezet

 

NS koopt definitief 118 nieuwe Sprinters bij treinenbouwer CAF. De Sprinter Nieuwe Generatie (SNG), zoals de trein gaat heten, gaat naar verwachting in 2018 rijden op het Nederlandse spoor. Het gaat om treinen van CAF -type Civity- die nu al rijden in meerdere landen. CAF kwam als beste uit de bus in een Europese aanbesteding van NS en het contract is inmiddels definitief getekend. De treinen voldoen aan alle eisen en worden net als de nieuwste NS-Sprinters (SLT) transparant met brede deuren voor veel in- en uitstappers, energiezuinig en toegankelijk voor rolstoelgebruikers (incl. een rolstoeltoegankelijk toilet). Contractwaarde voor de 118 treinen is ruim 500 mln euro. NS heeft de mogelijkheid om in de toekomst aanvullende orders te plaatsen.

Extra Sprinters voor de reiziger op korte termijn
NS heeft door reizigersgroei en diverse andere omstandigheden al eind 2016 extra Sprinters nodig. Om hier op in te spelen is NS dan ook voornemens om ca. 60 extra Sprinters te bestellen bij de Zwitserse fabrikant Stadler. Ook deze moderne nieuwe treinen worden transparant, toegankelijk voor rolstoelgebruikers en hebben een rolstoeltoegankelijk toilet. De trein (type Flirt) rijdt al met succes in diverse landen.

“Door de aanschaf van in totaal ca. 180 nieuwe Sprinters, de aanschaf van de nieuwe Intercity’s en door de modernisering van treinen kunnen we de reiziger tijdens de komende concessieperiode (2015-2025) nieuwe en comfortabele treinen bieden. Ook spelen we zo actief in op de krapte in met name de drukke ochtendspits”, aldus Engelhardt Robbe, CFO van NS.

Intercity Nieuwe Generatie
Voor de aanschaf van nieuwe Intercity’s (Intercity Nieuwe Generatie) die flexibel inzetbaar zijn en zowel kunnen rijden op de Hogesnelheidslijn (25 kV) als het Hoofdrailnet (1,5 kV) is NS gestart met een aanbesteding. De afgelopen periode zijn de vier treinenbouwers geselecteerd die deze klus aankunnen en treinen kunnen leveren per 2021. De eisen zijn onder meer gericht op voldoende capaciteit/zitplaatsen, bewezen technologie en toegankelijkheid voor rolstoelers en voor bijvoorbeeld (oudere) reizigers die slecht ter been zijn. NS gaat nu een traject in waarbij de geselecteerde leveranciers met biedingen gaan komen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb