Fertiggelände »Bergün« NR 83860                          Fertiggelände »Staufen  Nr 83870                

Details Landschap Layout »Bergün"
Ga nu hoog in de Zwitserse bergen!
Speciaal gemaakt voor de top golvende treinen van de Rhätische Bahn, presenteren wij u dit systeem komt alleen met z. B. Uw Glacier Express optimaal tot zijn recht. Dit kleine geprefabriceerde terrein heeft het allemaal, want nergens anders is er zoveel track in zo weinig ruimte, met een indrukwekkende spel van bergen en valleien, evenals een bombastische helling van maximaal 5%.
Structuur in N gauge:
Alleen met KATO Unitrack, min. radius 150
Belangrijke opmerking:
De constructie kan alleen worden uitgevoerd met KATO Unitrack tracks, omdat de kleinste straal R150. De fabriek is ontworpen voor de KATO Glacier Express Set (NOR No. 7.074.030-31 en 7.074.034, alsook voor locomotieven en auto's van de Starter Set Item No. 7.074.033) en de rijeigenschappen, de krappe bochten en een 5% Sta eigendom helling. Let op de specificaties van de fabrikant bij het gebruik met andere locomotieven en wagons!

Details product All "Staufen"

De prachtig gemodelleerde lage bergketen met zijn royale berg herberg maakt de bijzondere charme van de plant Staufen. Maar de dicht op elkaar gepakte op de rails Bahnhofsviertel hout-frame laat de fantasie de vrije loop. De royaal uitgebreide routenetwerk van N gauge trein bestaat uit een imposante station, een aantal grote bruggen en drie opstelsporen.

Levering:
• Basic kleuren en gras toegepast
• Gemonteerd op stabiel houten frame
• Pre-cut tunnel ondervloeren
• Bridge Kit
• Track plannen voor de volgende systemen: Arnold, Fleischman Piccolo, Minitrix
• DVD Troubleshooter Landschap Layout

Uiteraard bieden wij ook voor dit product Alle talrijke uitbreidingsopties met de verschillende bijlagen van het NOG. Voor de ideale staat van uw afgewerkte website, raden wij u de bijpassende aluminium frame systeem. Alle aanpassing van producten uit te breiden en te verbeteren, zie het tabblad "accessoires" en "stadia van ontwikkeling spoor N + Z".

Fertiggelände »Traunstein nr 84810                       Fertiggelände »Baden-Baden« Nr 84830

Details Landschap Layout »Traunstein"

De uitlopers van de Alpen in een perfecte grootte! Traunstein is de ideale grote faciliteit voor fascinerende rijden. Met twee trein circuits (track Z: drie trein circuits), twee bruggen en vier rangeersporen laat Traunstein gevarieerd Modellbahn plezier. De middeleeuwse stad, de kleine trein erf en de kreek met meer (geschikt voor stromend water) geven de plant een mooie gezellige sfeer.

Levering:
• Basic kleuren en gras toegepast
• Gemonteerd op stabiel houten frame
• Pre-cut tunnel ondervloeren
• bruggen kit N / Z
• Track plannen voor de volgende systemen in N gauge: Arnold, Fleischman Piccolo, Minitrix en Z Gauge: Marklin miniclub, Rokuhan
• DVD Troubleshooter Landschap Layout

Uiteraard bieden wij ook voor dit product Alle talrijke uitbreidingsopties met de verschillende bijlagen van het NOG. Voor de ideale staat van uw afgewerkte website, raden wij u de bijpassende aluminium frame systeem. Nog een opmerking: Voor de bouw Volg Z Je moet een intentie portal. Alle aanpassing van producten uit te breiden en te verbeteren, zie het tabblad "accessoires" en "stadia van ontwikkeling spoor N + Z".

 

Details product All "Baden-Baden"

Baden-Baden is een bijzonder aantrekkelijke groot model met tal van activiteiten spoor en ook voldaan aan de eisen technisch versierterer modelspoorder. In heel natuurlijk uit Mittelgebirgsland is een romantisch resort stad waarvan de belangrijkste attractie is de indrukwekkende station met vijf drive-through tracks en twee platforms. Daarmee verbonden: een depot met zes opstelsporen en bult. Op de bijzonder royale route kan ook lange treinen onmiddellijk kunnen worden gebruikt. Zes tunnels, vier bruggen en wankelde een bergroute met kant-station maakt een uiterst realistische besturing van de trein mogelijk te maken. Toegevoegd aan dit een volledig functionele spoorwegovergang en een meertje met stroom en dam (geschikt voor stromend water).

N schaal en Z-schaal: Vier spoorweg circuits en zeven rangeersporen. Bij het bouwen in Z schaal de bergroute met langere treinen in de opening operatie (twee locomotieven) moet worden afgelegd.

Levering:
• Basic kleuren en gras toegepast
• Gemonteerd op stabiel houten frame
• Pre-cut tunnel ondervloeren
• bruggen kit N / Z
• Track plannen voor de volgende systemen in N gauge: Arnold, Fleischman Piccolo, Minitrix en Z Gauge: Marklin miniclub en Rokuhan
• DVD Troubleshooter Landschap Layout

Uiteraard bieden wij ook voor dit product Alle talrijke uitbreidingsopties met de verschillende bijlagen van het NOG. Voor de ideale staat van uw afgewerkte website, raden wij u de bijpassende aluminium frame systeem. Nog een opmerking: Voor de bouw in Z-schaal je intentie portals vereisen. Alle aanpassing van producten uit te breiden en te verbeteren, zie het tabblad "accessoires" en "stadia van ontwikkeling spoor N + Z".

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb